leveranciers & Partners

https://youtube.com/watch?v=KG_t6AwCaG8%3Fcontrols%3D0

Leveranciers


JAKO is opgericht in 1989 door Rudi Sprugel en is gevestigd in de plaats Hollenbach in Duitsland.
Er werken zo`n 230 mensen bij JAKO en er wordt geleverd in meer dan 50 landen over de wereld.
In Nederland is JAKO sinds een jaar of 15 op de markt en is het de laatste jaren steeds meer in beeld gekomen.
Mede doordat de teamlijnen voor meerdere jaren leverbaar zijn en dat ze in kinder-, heren- en damesmaten te leveren zijn is dit voor vele clubs fijn om mee te werken.


Reusche


Uhlsport


Partners


Hemmers Gym
Is known worldwide as the authority of kickboxing, muay thai, and mixed martial arts. It’s the home of many champions accessible for everyone we are not only a gym for champions and professionals but also open for everyone who want to experience the training and get acquainted with the sport. Whatever your goal is, hemmers gym can help you to achieve it !!!
qualification and experience all over the world Hemmers gym is founded in 1984 and situated in a typical “old school” kickboxing gym in Breda in the Netherlands. the gym is 2 minutes walking from Breda central station. from Amsterdam Schiphol airport 50 minutes with the intercity direct train.


WKE ’16 is op 14 juni 2016 opgericht en komt voort uit het oude WKE dat in maart 2016 failliet werd verklaard. Voor deze oprichting was het noodzakelijk dat er een voorzitter, penningmeester en een secretaris was, die tot taak hadden een vereniging op te richten. Het 3-koppige bestuur bestond uit, voorzitter Tjeerd Boonstra, penningmeester Hendrik Wardenburg en secretaris Harm Bakker. In de ledenvergadering van 28 juli 2016 zijn de statuten vastgesteld en is er een nieuw bestuur gekozen. Het eerste elftal Van WKE ’16 kwam met ingang van seizoen 2016/2017 uit in de 5e klasse E en heeft in dat seizoen in die klasse het kampioenschap behaald en is gepromoveerd naar de 4e klasse. Het heeft 4 seniorenteams (zondag), 1 zaterdagteam en 8 jeugdteams WKE ’16 speelt haar wedstrijden op Sportpark Grote Geert. Het sportpark is genoemd naar de medeoprichter en eerste voorzitter van het oude WKE. De eerste trainer van WKE was Pascal Mulder. Halverwege het seizoen 2016-2017 is hij gestopt en is voor een half jaar opgevolgd door Henk Hogenbirk, die met ingang van het seizoen 2017-2018 heeft plaats gemaakt voor Berend Oosting.


SV Leidschenveen groeit snel. Na 1,5 jaar heeft de club al bijna 500 leden, ruim 200 tennissers en 250 voetballers. Het was een roerige tijd op het sportpark. Tot begin 2012 maakte SVLY gebruik van de velden. In februari werd duidelijk dat die club niet meer aan haar betalingsverplichtingen kon voldoen, waarop de grootste schuldeiser, de gemeente Den Haag, had besloten de huur op te zeggen. De voetbaltak van SVLY werd direct door de KNVB uit de competitie gehaald en het doek viel voor de hele vereniging. Vrijwel direct werd een nieuwe vereniging opgericht, Sportvereniging Leidschenveen. Grote verandering was dat er niet meer sprake was van twee verenigingen binnen een omnivereniging, maar van een vereniging met een bestuur dat verantwoordelijk is voor het reilen zeilen van de hele club inclusief de financiën van beide afdelingen. De tennisafdeling kon vrij geruisloos overgaan in de nieuwe vereniging. Bij de voetbalafdeling was dat heel anders. Het voltallige kader was weg en ook veel leden gingen ergens anders voetballen. De voetbaltak moest vanaf nul worden opgebouwd. Aan de ene kant een enorme klus, maar tegelijkertijd ook een grote kans om de club op te zetten als echte wijkvereniging. Van de seniorenteams kwamen er twee teams weer voetballen op het sportpark; bij de jeugd werden na de oprichting veel oefenwedstrijden en toernooien georganiseerd. De inschrijving startte op 1 juni 2012 en dankzij hulp van de KNVB konden nog tot in juli teams worden bijgeschreven. Er werd gestart met 1 C team, 1 D team, 4 E teams en 5 F teams. Bij de E en de F kwamen er in het najaar al snel teams bij. Ouders van de voetballende jeugd zetten hun schouders eronder en namen plaats in bestuur, commissies en maar liefst twintig van hen gaven zich op als trainer of leider. Twaalf ouders werden via de KNVB opgeleid tot Pupillentrainer. Door alles wat er gebeurd was, ontstond er een sterke band, een leuke sfeer en groeide het ledenaantal fors. In de competitie van 2013/2014 kon de club al 1 C, 3 D, 8 E, 6 F en 2 mini teams inschrijven. De jeugd is nu al weer groter dan dat SVLY in haar laatste jaar was. De verwachting voor volgend jaar is dat de club verder groeit naar zo’n 25 jeugdteams. Nieuw is ook dat er dit jaar voor het eerst een E meidenteam meedoet aan de competitie. De vereniging richt zich op de wijk en heeft als motto “met plezier sporten op je eigen niveau”. Men kiest er dus niet voor om koste wat het kost oudere jeugd en senioren van buiten aan te trekken, maar vanuit de jonge jeugd de club verder te laten groeien en ontwikkelen als een echte wijkvereniging.


ONA is een echte volksclub uit de Goudse wijk Korte Akkeren. Dit jaar bestaat de vereniging 100 jaar, en heeft spelers als Dick van Dijk en Dick Ernst voortgebracht. Het eerste elftal komt uit in de 2e klasse Zondag. Hou hun site in de gaten voor het leuke jubileumjaar.


GSV Goudse sport vereniging

Een gezellige volksclub met een zeer rijke historie. Momenteel groeit de trotse club uit de wijk Oosterwei weer een beetje uit hun schulp door middel van het uitbreiden van het aantal seniorenteams.


JBS Jamal Ben Saddik

The Goliath is naast gesponsord atleet van Sportegro ook afnemer met zijn webshop. Jamal is een zeer succesvol kickbokser die recent het Glory heavyweight toernooi op zijn naam wist te schrijven. De van origine Marokkaanse bokser, die in Belgie woonachtig is verwacht dit jaar wederom voor een titelgevecht uit te mogen komen om zijn rivaal Rico Verhoeven te verslaan.


BEAT Cycling Club

BEAT Cycling Club is als wielerclub actief in de professionele wielersport met een UCI baanploeg die mee strijdt om wereldbekeroverwinningen en wereldtitels én een UCI Continentale wegploeg die actief is in het profpeloton. Een club die het profwielrennen en wielerliefhebbers samenbrengt in één club. Supporter je professionele clubgenoten naar successen of trek hetzelfde clubshirt aan tijden je eigen ritten of wedstrijden. Wat ons bindt is dat we de strijd aan gaan, of dat nu is in een solo ontsnapping in een profkoers, tijdens een korte explosie op de baan of in je eigen ambities en doelen. Strijd is wat we willen leveren, altijd en overal.


FPA

In 2009 is het idee ontstaan om in Amersfoort tussen alle wellness en fitnesscentra een originele sportschool te gaan openen in traditionele oldschool/hardcore style. Een sportschool die zich onderscheidt, die zijn afkomst niet verloochend en bepaalde groepen niet uitsluit maar verwelkomd. Een sportschool waarin drie dingen centraal staan: Vooruitgang, samenwerking en prestaties. FPA is opgericht uit liefde voor de kunst van kracht- en vechtsporttechnieken, door sporters, voor sporters. Joop Kasteel en Andrew Houtveen bundelen kennis en kracht om aan een toenemende vraag naar een originele sportschool te voldoen. Samen hebben zij alles in huis om van FPA een Nederlandse topgym te maken, geschoeid op traditionele leest, waar gewerkt wordt met resultaten.


Bodegraven Boxing Clubp>

Bodegraven Boxing Club is de gym waar je wilt zijn als je wilt leren boksen of kickboksen, je niveau verder omhoog wilt brengen of gewoon lekker wilt trainen.
Bij ons staan onze leden centraal en is plezier het allerbelangrijkste. Wij geloven er namelijk in dat je zonder plezier niet maximaal kunt presteren dus zullen onze trainers, medewerkers en leden er alles aan doen om jou die geweldige ervaring te bieden….Plezier hebben terwijl je keihard sport oftewel…… Having fun while getting your ass kicked !